Praktische informatie

Openingstijden Fotofestival

Maandag t/m donderdag 11.00 – 17.00 uur
Vrijdag t/m zondag & op Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag 10.00 – 18.00 uur 

Locaties

De exposities zijn te zien op de volgende locaties: Grote Kerk (binnen- en buitententoonstelling), Stadhuiszolder, Vestingmuseum, De Gele Loods, Bastion De Lage Flank, Bastion Oranje, Bastion Nieuw Molen, de Vestingwallen en The Fence. Zie de plattegrond.

Het merendeel van de locaties is toegankelijk met een rolstoel, alleen de Stadhuiszolder en Bastion De Lage Flank niet. Soms is er bij een aantal locaties wel een beetje hulp nodig omdat er veel kleine hobbels, drempels en oneffen terreinen zijn bij de Bastions. Komt u iets tegen dat niet handig werkt, laat het ons dan weten.

Kaartverkoop

U kunt uw kaarten online  bestellen of kopen bij het Festivalkantoor, in de Utrechtse Poort, Ruijsdaelplein in Naarden-Vesting.

Bereikbaarheid 

Naarden-Vesting is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: met de trein naar NS-station Naarden-Bussum en dan met bus 110 (uitstappen Westwalstraat in Naarden-Vesting). U kunt natuurlijk ook ter plaatste een fiets huren waarmee u de Vesting in 5-7 minuten bereikt. Wandelend doet u er een 15 à 20 minuten over. Of neem het shuttlebusje (zie hieronder).

Komt u met de auto, dan kunt u gratis (!) parkeren op Bastion Nieuw Molen of op De Abri van waaruit u binnen enkele minuten lopen bij het festivalkantoor bent. Parkeren binnen de Vesting is beperkt mogelijk en raden wij af i.v.m. de drukte en overlast voor de bewoners.

En komt u uit de buurt? Dan is de fiets het meest perfecte vervoer!

Shuttlebusje

Op iedere zaterdag en zondag èn op Hemelvaartsdag (donderdag 25 mei), de dag na Hemelvaartsdag (vrijdag 26 mei) en 2e Pinksterdag (maandag 5 juni) rijdt er een shuttlebus van NS-station Naarden-Bussum naar de Vesting. Voor € 2,50 (retour, enkele reis € 1,50) per persoon kunt u daar gebruik van maken. Vertrektijden vanaf het station vanaf 09:30 uur elk half uur. Retour vanaf het Festivalkantoor in Naarden-Vesting: vanaf 13:45 uur elk half uur. Laatste rit om 17:30 uur.

2015-05-24-14-06-03