Praktische informatie

Openingstijden Fotofestival

Maandag t/m donderdag 11.00 – 17.00 uur
Vrijdag t/m zondag 10.00 – 18.00 uur

Locaties

De exposities zijn te zien op de volgende locaties: Grote Kerk (binnen- en buitententoonstelling), Stadhuiszolder, Vestingmuseum, De Gele Loods, Bastion De Lage Flank, Bastion Oranje, Bastion Nieuw Molen, de Vestingwallen en The Fence. Zie de plattegrond.

Kaartverkoop

U kunt uw kaarten online  bestellen of kopen bij het Festivalkantoor, in de Utrechtse Poort, Ruijsdaelplein in Naarden-Vesting.

Bereikbaarheid 

Naarden-Vesting is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: met de trein naar NS-station Naarden-Bussum en dan met bus 320 (uitstappen Westwalstraat in Naarden-Vesting). U kunt natuurlijk ook ter plaatste een fiets huren waarmee u de Vesting in 5-7 minuten bereikt. Wandelend doet u er een 15 à 20 minuten over. Of neem het shuttlebusje (zie hieronder).

Komt u met de auto, dan kunt u gratis (!) parkeren op Bastion Nieuw Molen of op De Abri van waaruit u binnen enkele minuten lopen bij het festivalkantoor bent. Parkeren binnen de Vesting is beperkt mogelijk en raden wij af i.v.m. de drukte en overlast voor de bewoners.

En komt u uit de buurt? Dan is de fiets het meest perfecte vervoer!

Shuttlebusje

Op iedere vrijdag / zaterdag / zondag èn op Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag zal er een shuttlebus rijden van NS-station Naarden-Bussum naar de Vesting. Voor een gering bedrag per persoon kunt u daar gebruik van maken.

2015-05-24-14-06-03