Open Call FFN2021

01-08-2020

De inschrijving voor de Open Call FotoFestival Naarden 2021 is geopend. Fotografen kunnen werk insturen en maken zo een kans om hun werk tentoon te stellen tijdens het FotoFestival Naarden 2021. 

De inschrijfperiode loopt tot en met 31 december 2020. Het thema voor FFN2021 is Permanent Vacation, we vragen je om je werk te laten aansluiten op dit thema. 

Het curatorenteam maakt de selectie. 

Ook voor de editie 2021 roepen we fotografen op om werk in te sturen. Ons curatorenteam stelt met veel aandacht de tentoonstelling samen, maar laat zich ook graag verrassen door kwalitatief goed werk van fotografen die zij niet kennen of wiens werk ze (nog) niet kennen. 

Het kan snel gaan! Tijdens een open call voor FFN 2017 stuurde Saskia Boelsums werk in, tijdens de editie van FFN2019 hing haar werk in de Grote Kerk, tussen de grote namen. 

Via deze website kun je je registreren en daarna werk uploaden tot maximaal 6 foto's. Schrijf ook iets over jezelf, over je werk, je opleiding en inspiratiebronnen. Kijk hier voor meer informatie en schrijf je in!

 

Top