tickets

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar online of aan de Festivalkassa (A.Dortsmanplein 1 B, Naarden)

Toegangskaart voor alle locaties: € 19,50

Kinderen tot en met 12 jaar: gratis

Kortingspassen museumkaart, CJP, DuPho pas, (Belgische) Fotobond lidmaatschap, studenten van de Fotoacademie, Fotovakschool, kunstacademie of filmacademie: € 16,50

Iedereen met een visuele beperking: € 16,50; begeleiders: gratis begeleiderskaart af te halen bij de festivalkassa (Podium DeMess, A. Dortsmanplein 1, Naarden)

Op vertoon van een entreebewijs voor de Hemelbestormers in de Grote Kerk Naarden kunt u voor € 16,50 een entreebewijs voor het FotoFestival Naarden kopen aan de Festival kassa. 

Ook kunt u bij de Festivalkassa afzonderlijke tickets krijgen voor uitsluitend de Grote Kerk of uitsluitend Bastion G/H of uitsluitend het Tuincentrum. Deze afzonderlijke tickets kosten € 12,50

Openingstijden

dinsdag tot en met zondag

10:30 uur - 17:00 uur

Kijk hier onder voor afwijkende tijden voor verschillende locaties.

locaties

Bekijk hier de locaties.

 

/tickets

Plan je bezoek

Het Fotofestival Naarden loopt van 3 juli tot en met 29 augustus 2021. Geopend van dinsdag tot en met zondag, van 10:30 uur-17:00 uur. Geen Coronatestbewijs of vaccinatiebewijs nodig.

Tickets zijn geldig gedurende de gehele festivalperiode, dus niet alleen op de dag van aankoop. Per ticket kunt u elke locatie eenmaal bezoeken.

Tickets voor het FotoFestival Naarden worden zowel aan de kassa verkocht van het festivalkantoor (DeMess, A.Dortsmanplein 1B, Naarden) als online (zie Tickets-knop hierboven). 

U kunt uw entreebewijs printen en meenemen, u kunt ook uw entreebewijs met barcode op uw smartphone laten zien aan onze suppoosten. Bij elke locatie wordt uw entreebewijs gescand. 

Als u een ticket koopt met een kortingskaart, vergeet deze dan niet mee te nemen naar het FotoFestival. De museumkaart kunt u laten scannen bij het Comeniusmuseum of het Vestingmuseum.

Er is een gratis speurtocht beschikbaar voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Let op: afwijkende openingstijden voor een aantal locaties:

In het Oude Stadhuis zijn gedurende de festivalperiode een aantal huwelijksceremonies gepland, waardoor er afwijkende openingstijden voor het FFN gelden: 
- 10 augustus geopend van 14.00 tot 17.00 uur

- 17 augustus van 12:00 uur tot 17:00 uur

- 19, 24 en 28 augustus van 13:00 uur tot 17:00 uur

De Grote Kerk Naarden is op zondag in de ochtend gesloten in verband met kerkdiensten - op zondag dus om 13.00 uur open voor FotoFestival Naarden!

Het Arsenaal is op zondag vanaf 12:00 uur open.

 

COVID-19 en algemene voorwaarden

Op het bezoeken van het FotoFestival Naarden zijn onze algemene bezoekersvoorwaarden van toepassing. Deze zijn ge-update naar de meest actuele maatregelen van de overheid ten aanzien van de COVID-19 pandemie.

Algemene_Voorwaarden FFN 2021 en herroeping en Covid-19.pdf

 

We vragen alle bezoekers van het FotoFestival Naarden overal – ook buiten - 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren.

Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, koorts en/of benauwdheid. Bezoek het festival niet als u of iemand uit uw huishouden (verkoudheids-)klachten heeft. Via de website van het RIVM kunt u zien om welke klachten het gaat. U bent weer welkom als u tenminste 24 uur klachtenvrij bent.

Het FotoFestival Naarden is veilig te bezoeken. We hanteren 1 bezoeker per 10M2 (richtlijn RIVM is 1 per 5M2). Er zijn veel buitenlocaties. 

Bereikbaarheid

Naarden-Vesting en de locaties daarbuiten zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer: met de trein naar NS-station Naarden-Bussum en dan met bus 110 (uitstappen halte Westwalstraat in Naarden-Vesting). U kunt ook een OV-fiets nemen of lopen – deze wandeling duurt zo’n 15 à 20 minuten. Ook bij de VVV zijn fietsen te huur zodat u alle locaties van het festival gemakkelijk kunt bezoeken. Voor mensen met een beperking zijn er twee vierwieler-duofietsen te huur.

klik hier voor de fietsroute naar de buitenlocaties van het Fotofestival Naarden.

Komt u met de auto, dan kunt u gratis parkeren op de parkeerplaats Bastion Nieuw Molen of op de parkeerplaats Abri. Van deze parkeerplaatsen kunt u binnen enkele minuten het festivalkantoor bereiken. 

NB: parkeren in de vesting is zeer beperkt mogelijk en raden wij ten zeerste af vanwege drukte en overlast voor de bewoners.

Komt u uit de buurt? Dan is de fiets het perfecte vervoer

LET OP: omleiding voor alle vervoer en ook voetgangers vanaf 23 augustus bij de brug/viaduct op de Oud Blaricummerweg. voor meer info: Dossier - Bestuur - Gemeente Gooise Meren

Toegankelijkheid minder validen

Het merendeel van de expositie-locaties is vrij goed toegankelijk voor minder validen: Grote Kerk (binnen en buitententoonstelling), Bastion Oranje H, Vestingmuseum, Comeniusmuseum (rolstoelingang via achterzijde), het Arsenaal, Tuincentrum van der Roest, Koninklijke Visio, landgoed Oud Bussem/SAS park. Bastion Oranje G is gedeeltelijk toegankelijk. Het Stadhuis, De lage flank en Bastion Nieuwmolen zijn helaas niet toegankelijk voor rolstoelen.

Bij de VVV zijn speciaal voor mensen met een beperking twee vierwieler-duofietsen te huur.

 

 

 

Fiets en wandelroute Fotofestival Naarden

Hier kunt u een fietsroute downloaden die vanuit Naarden Vesting naar de buitenlocaties van het Festival leidt.Fietsroute FFN.docx

Ook kunt u in de omgeving prachtig wandelen. Bijgaand een wandelroute in de omgeving van het Festival.Routewandeling Fotofestival Naarden 2021.docx

Top