tickets

Toegangskaart voor alle locaties: € 19,50

Kinderen tot en met 12 jaar: gratis

Kortingspassen museumkaart, CJP, DuPho pas, (Belgische) Fotobond lidmaatschap, studenten van de Fotoacademie, Fotovakschool, kunstacademie of filmacademie: € 16,50

Iedereen met een visuele beperking: € 16,50; begeleiders: gratis begeleiderskaart af te halen bij de festivalkassa (Podium DeMess, A. Dortmansplein 1, Naarden)

Op vertoon van een entreebewijs voor de Hemelbestormers in de Grote Kerk Naarden kunt u voor € 16,50 een entreebewijs voor FotoFestival Naarden kopen. 

Openingstijden

dinsdag tot en met zondag

10:30 uur - 17:00 uur

Kijk hier onder voor afwijkende tijden voor verschillende locaties.

locaties

Bekijk hier de locaties.

 

/tickets

Plan je bezoek

Het Fotofestival Naarden loopt van 3 juli tot en met 29 augustus 2021. Geopend van dinsdag tot en met zondag, van 10:30 uur-17:00 uur. Geen Coronatestbewijs of vaccinatiebewijs nodig.

Tickets zijn geldig gedurende de gehele festivalperiode, dus niet alleen op de dag van aankoop. Per ticket kunt u elke locatie eenmaal bezoeken.

Tickets voor het FotoFestival Naarden worden zowel aan de kassa verkocht van het festivalkantoor (DeMess, A.Dortsmanplein 1B, Naarden) als online (zie Tickets-knop hierboven). Er geldt een maximum aantal van 300 bezoekers per dag. 

U kunt uw entreebewijs printen en meenemen, u kunt ook uw entreebewijs met barcode op uw smartphone laten zien aan onze suppoosten. Bij elke locatie wordt uw entreebewijs gescand. 

Als u een ticket koopt met een kortingskaart, vergeet deze dan niet mee te nemen naar het FotoFestival. De museumkaart kunt u laten scannen bij het Comeniusmuseum of het Vestingmuseum.

Er is een gratis speurtocht beschikbaar voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Let op: afwijkende openingstijden voor een aantal locaties:

Op zondag 25 juli is de huizerstraatweg in gebruik tbv triathlon; ons is verzekerd dat mensen die de expositie in het Tuincentrum van der Roest willen bezoeken ongehinderd de weg mogen gebruiken. 

In het Oude Stadhuis zijn gedurende de festivalperiode een aantal huwelijksceremonies gepland, waardoor er afwijkende openingstijden voor het FFN gelden: 
- 23 juli geopend van 10.30 tot 14.30  uur 
- 3 augustus geopend van 13.30 tot 17.00 uur
- 10 augustus geopend van 14.00 tot 17.00 uur

De Grote Kerk Naarden is op zondag in de ochtend gesloten in verband met kerkdiensten - op zondag dus om 13.00 uur open voor FotoFestival Naarden!

Het Arsenaal is op zondag vanaf 12:00 uur open.

De Huizerstraatweg is op zondag 25 juli afgesloten vanwege de triathlon. Tuincentrum Van der Roest is wel te voet en per fiets te bereiken.

 

COVID-19 en algemene voorwaarden

Op het bezoeken van het FotoFestival Naarden zijn onze algemene bezoekersvoorwaarden van toepassing. Deze zijn ge-update naar de meest actuele maatregelen van de overheid ten aanzien van de COVID-19 pandemie.

Algemene_Voorwaarden FFN 2021 en herroeping en Covid-19.pdf

 

We vragen alle bezoekers van het FotoFestival Naarden overal – ook buiten - 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren.

Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, koorts en/of benauwdheid. Bezoek het festival niet als u of iemand uit uw huishouden (verkoudheids-)klachten heeft. Via de website van het RIVM kunt u zien om welke klachten het gaat. U bent weer welkom als u tenminste 24 uur klachtenvrij bent.

Het FotoFestival Naarden is veilig te bezoeken. We hanteren 1 bezoeker per 10M2 (richtlijn RIVM is 1 per 5M2). Er zijn veel buitenlocaties. 

Bereikbaarheid

Naarden-Vesting en de locaties daarbuiten zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer: met de trein naar NS-station Naarden-Bussum en dan met bus 110 (uitstappen halte Westwalstraat in Naarden-Vesting). U kunt ook een OV-fiets nemen of lopen – deze wandeling duurt zo’n 15 à 20 minuten. Ook bij de VVV zijn fietsen te huur zodat u alle locaties van het festival gemakkelijk kunt bezoeken.

 Komt u met de auto, dan kunt u gratis parkeren op Bastion NIeuw Molen of op de Abri. Van deze parkeerplaatsen kunt u binnen enkele minuten het festivalkantoor bereiken. 

NB: parkeren in de vesting is zeer beperkt mogelijk en raden wij ten zeerste af vanwege drukte en overlast voor de bewoners.

Komt u uit de buurt? Dan is de fiets het perfecte vervoer

 Toegankelijkheid minder validen

Het merendeel van de expositie-locaties is vrij goed toegankelijk voor minder validen: Grote Kerk (binnen en buitententoonstelling), Bastion Oranje H, Vestingmuseum, Comeniusmuseum (rolstoelingang via achterzijde), het Arsenaal, Tuincentrum van der Roest, Koninklijke Visio, landgoed Oud Bussem/SAS park. Bastion Oranje G is gedeeltelijk toegankelijk. Het Stadhuis, De lage flank en Bastion Nieuwmolen zijn helaas niet toegankelijk voor rolstoelen.

 

Top