©Laura Morton
©Melissa Schriek, Act of Carrying, FFN 2021

DENK MEE OVER DE TOEKOMST VAN FOTOFESTIVAL NAARDEN 

Wil je meedenken over de toekomst van FotoFestival Naarden? 
Vul dan deze enquête in!

Wil je liever live meedenken en andere geïnteresseerden in Fotofestival Naarden ontmoeten?
Kom dan op 9 oktober 2023 naar de Mess in Naarden.

Meer info >

Achtergrond

In 2021 beleefde Fotofestival Naarden een succesvolle 17de editie met een indrukwekkende line-up van Nederlandse en buitenlandse fotografen. Drijvende kracht achter het festival zijn de toegewijde groep vrijwilligers, de curatoren, exposerende fotografen, de gemeente en een actief meewerkend bestuur. 

Na de laatste editie in 2021 zijn er wisselingen geweest in de organisatie en heeft de stichting ingezien dat het festival toe is aan een volgende stap. Het festival verdient een pas op de plaats en aandacht voor de professionalisering van de organisatie en een vernieuwde artistieke invulling. Dit om het festival te kunnen borgen voor de volgende decennia. Daarom heeft Stichting Fotofestival Naarden besloten om geen nieuwe editie te organiseren in 2023. 

In januari 2023 is een nieuw interim-bestuur samengesteld om een verdere professionalisering van de organisatie en de haalbaarheid voor een hernieuwd FFN (in 2025?) te onderzoeken.

Daarbij worden alle betrokken partijen en geinteresseerden in het festival gevraagd om mee te denken over deze toekomst.

Ook is de stichting op op zoek naar commerciële partners die meerjarig willen samenwerken om het festival vernieuwd op de kaart te zetten. Wil je hierover van gedachten wisselen? Stuur een email naar info@fotofestivalnaarden.nl 

©Mame-Diarra Niang, Call me when you get there, FFN2021

©Guanyu Xu, Resident Aliens, FFN2021

©Hanneke Wetzer, Living Alone (Together), FFN2021

©Anouk Kruithof, Universal Tongue, FFN2021

©Sarah Mei Herman, Touch, FFN2021

©Melissa Schriek, ODE, FFN2021

©Bieke Depoorter, Agata, Magnum Photos, FFN2021

©Kevin Osepa, Watamula, FFN2021

een indruk van het fotofestival in 2019

Om een indruk te krijgen van het FotoFestival Naarden in 2019, kun je de 3D tour bekijken. Door met je muis op de rondjes 'op de grond' te klikken kun je door de tentoonstelling lopen. Je kunt de linkermuis ingedrukt te houden kun je als het ware om je heen kijken. 

Ook zijn er gekleurde rondjes - dit zijn linkjes naar andere lokaties van de tentoonstelling. 

 

 

Top