Praktische informatie

Openingstijden Fotofestival

Maandag t/m donderdag 11.00 – 17.00 uur
Vrijdag t/m zondag & op Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag 10.00 – 18.00 uur 

Locaties

De exposities zijn te zien op de volgende locaties: Grote Kerk (binnen- en buitententoonstelling), Stadhuis + zolder, BIJ ANDREAS, DeMess, De Gele Loods, De Utrechtse Poort, Bastion Oranje, Bastion Nieuw Molen, de Vestingwallen en Comenius Museum. Zie de plattegrond.

Het merendeel van de locaties is toegankelijk met een rolstoel, alleen de Stadhuiszolder en Bastion De Lage Flank niet. Soms is er bij een aantal locaties wel een beetje hulp nodig omdat er veel kleine hobbels, drempels en oneffen terreinen zijn bij de Bastions. Komt u iets tegen dat niet handig werkt, laat het ons dan weten.

Kaartverkoop

U kunt uw kaarten online  bestellen of kopen bij het Festivalkantoor, in de Utrechtse Poort, Ruijsdaelplein in Naarden-Vesting.

Bereikbaarheid 

Naarden-Vesting is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: met de trein naar NS-station Naarden-Bussum en dan met bus 110 (uitstappen Westwalstraat in Naarden-Vesting). U kunt natuurlijk ook ter plaatste een fiets huren waarmee u de Vesting in 5-7 minuten bereikt. Wandelend doet u er een 15 à 20 minuten over. 

Komt u met de auto, dan kunt u gratis (!) parkeren op Bastion Nieuw Molen of op De Abri van waaruit u binnen enkele minuten lopen bij het festivalkantoor bent. Parkeren binnen de Vesting is beperkt mogelijk en raden wij af i.v.m. de drukte en overlast voor de bewoners.

En komt u uit de buurt? Dan is de fiets het meest perfecte vervoer!

 

2015-05-24-14-06-03