©Aat Veldhoen, Polaroid Kabul, FFN2021
©Joni Spaan, decemberlicht, FFN2021

FotoFestival Naarden 2021 zoekt vrijwilligers!

Dit jaar zal het FotoFestival naast locaties in de vesting van Naarden haar intrek nemen in locaties buiten de vesting, en daarmee nog toegankelijker zijn voor een breed publiek. De unieke locaties zorgen ervoor dat bezoekers op loopafstand diverse stijlvolle expositieruimtes kunnen bezoeken, terwijl de buitenlocaties een integraal onderdeel zijn van het festival. Dit alles vanzelfsprekend volledig coronaproof.

Het FotoFestival Naarden wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van meer dan honderd vrijwilligers. Voor het komende festival zijn wij op zoek naar vrijwilligers die als suppoost op de locaties de bezoekers ontvangen en tickets controleren; die tijdens de opbouw (vanaf 15 juni a.s.) willen helpen met het ophangen van de foto’s (geen lichamelijk zwaar werk) of die op 29 augustus a.s. willen helpen met de afbouw.

Heb jij een aantal dagdelen beschikbaar en lijkt het je leuk om je hiervoor in te zetten? Voor meer informatie of aanmelding neem contact met ons op via: info@fotofestivalnaarden.nl of telefonisch bij Joke Smit, coördinator FotoFestival Naarden, 06-29537739.

©Kristel ter Beek, VOID, FFN2021
Top