Meedoen

'OPEN CALL' 

Het FotoFestival Naarden nodigt professionele fotografen uit werk in te sturen voor de komende editie. Met ‘professionele fotografen’ bedoelen we fotografen die een beroepsopleiding in de fotografie hebben gevolgd, die een expositie hebben gehad en/of die lid zijn van een vakvereniging (zoals DuPho). Het festival nodigt fotografen uit om aansluiting te zoeken bij het centrale thema. Ook studenten aan de fotografie-opleidingen / academies kunnen inzenden. Inzenden kan tot en met 31 maart 2019.

Documentair èn kunstzinnig

Het festival beperkt zich niet alleen tot documentaire fotografie, maar toont ook fotografie die trouw is aan de basisprincipes van schoonheid en kunstzinnigheid. Juist op dit snijvlak van documentaire en kunstzinnige fotografie kunnen meer bezoekers aan het denken worden gezet en hun visie op de actualiteit ontwikkelen. Door specifiek voor een kunstzinnig èn documentair profiel te kiezen onderscheiden wij ons van andere fotofestivals in Nederland, die zich puur documentair profileren.

Account aanmaken

Om mee te kunnen doen heb je een account nodig. Hieronder kan je een account aanmaken, inloggen en uploaden. Een uitleg over de procedure van de inschrijving en de daaraan verbonden kosten vind je op het aparte tabblad.

Je moet ingelogd zijn om je werk te kunnen inzenden. Log in via het onderstaande formulier, of vraag naar je wachtwoord als je nog geen account hebt.

Log in

E-mail:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten of nog geen account?

E-mail: