Best Friend Forever

Het is al weer even geleden dat het mogelijk was de prachtige foto’s te bekijken tijdens de laatste editie van het FotoFestival Naarden. Met pijn in het hart, maar ook met heel veel trots hebben we de expositie afgebouwd. We genieten nog volop na van de fijne en goede recensies die we kregen – en wat waren de exposities ook dit jaar mooi en indrukwekkend.

We willen graag de enthousiaste bezoekers bedanken die onze exposities kwamen bekijken. Soms ondanks het heel warme weer. 

 

Elke twee jaar weer helemaal opnieuw

Het FotoFestival Naarden streeft er naar het beste van de documentaire en autonome fotografie bijeen te brengen. Elke twee jaar in een uitgebreid FotoFestival en mogelijk in de tussenliggende periode met kleinere thema-exposities. Daarbij willen we onszelf voortdurend vernieuwen, niet alleen in de keuze voor spraakmakende fotografen en hun werk, maar ook in eigentijdse presentatievormen. Daarnaast voorzien we de exposities van een interessant randprogramma met rondleidingen, lezingen, fotoshoots en workshops, ontmoetingen met fotografen en documentaires, en nog veel meer…

De voorbereidingen voor het FFN 2021 beginnen al weer binnenkort. Ook al is het een tweejaarlijks evement, de organisatie gaat non-stop door 

 

Om ons daarbij enigszins terzijde te staan, hebben we de ‘Vrienden van’ in het leven geroepen. Uiteraard is een kleine financiële bijdrage hierin heel relevant, maar we geven ook graag wat terug. Als u ‘Vriend van het FotoFestival Naarden’ wordt, ontvangt u onze nieuwsbrief (4 x per jaar – en vaker als er een evenement is), korting op de entreetickets, onbeperkte toegang tot onze evenementen (op een reguliere kaart kunt u elke locatie slechts één maal bezoeken), een welkomstgeschenk, en andere aanbiedingen.

Wilt u in de toekomst meer en vaker fotografie in Naarden zien? Wordt dan onze Best Friend Forever.  Met een jaarlijkse donatie helpt u ons om mooie en bijzondere tentoonstellingen te organiseren. 

U kunt zich via het formulier aanmelden…