Het FotoFestival Naarden zoekt vrienden!

Het FotoFestival Naarden streeft ernaar elke twee jaar het beste van de documentaire én kunstzinnige fotografie bijeen te brengen. Daarbij willen we onszelf voortdurend vernieuwen, niet alleen in de keuze voor spraakmakende fotografen, maar ook in eigentijdse presentatievormen. Bovendien brengen we een brede waaier aan activiteiten en evenementen: rondleidingen, lezingen, fotoshoots, ontmoetingen en nog veel meer.

Om al deze activiteiten te bekostigen, is geld nodig. Het FotoFestival Naarden krijgt steun van de gemeente Gooise Meren en private sponsors, maar dat is niet genoeg. Om steeds nieuwe en baanbrekende projecten te blijven uitvoeren, is meer geld nodig. Daarom vragen wij uw steun.

Word vriend!

Met uw bijdrage stelt u ons in staat elke twee jaar een vernieuwend en kwalitatief hoogwaardig fotofestival te presenteren. Uw donatie gebruiken we voor nieuwe activiteiten, spannende presentaties en natuurlijk werk van topfotografen. Ons motto is: je kunt nooit genoeg vrienden hebben! Dus meld u aan via de website of met de bijgaande machtiging.

FotoFestivalVriend voor slechts € 25 per jaar

We koesteren onze vrienden. Als u FotoFestivalVriend wordt, krijgt u:

  • Onbeperkt toegang tot het FotoFestival Naarden (zo vaak u wilt)
  • Gratis catalogus
  • Speciale meet & greet met fotografen en curatoren
  • Twee keer per jaar een nieuwsbrief

Download het machtigingsformulier om u aan te melden.