Workshop Fotoboek maken ism Blurb

Blurb organiseert workshop fotoboek maken op Tweede Pinksterdag tijdens FotoFestival Naarden

Blurb organiseert workshop fotoboek maken op Tweede Pinksterdag tijdens FotoFestival Naarden

Wat: Introductie workshop fotoboeken maken met Blurb.com
Waar: Grote Kerk in Naarden
Wanneer: Maandag 13 juni a.s. van 14.00 – 15.00 uur (Tweede Pinksterdag)
Aanmelden:
– Bij het festivalkantoor van het FotoFestival Naarden
– Vanaf zondag 12 juni bij de stand van Blurb in de Grote Kerk
– Via blurb[at]whizpr.nl

Blurb, het creatieve uitgeversplatform, organiseert op Tweede Pinksterdag een introductieworkshop voor het samenstellen van professionele fotoboeken. Met Blurb kunnen consumenten en professionals eigen boeken schrijven, samenstellen, publiceren en verkopen. De boeken kunnen bestaan uit foto’s, tekst of een combinatie daarvan. Tijdens de workshop krijgen de deelnemers een introductie van de mogelijkheden en worden alle stappen van het proces doorlopen; van het downloaden van de software tot het uploaden van foto’s en het plaatsen van het boek in de online boekwinkel van Blurb. Alle deelnemers ontvangen na afloop een kortingsvoucher, waarmee ze in de maand juni een boek met korting kunnen maken.

Wie op zoek is naar voorbeeldboeken, kan terecht bij de Blurb-stand in de Grote Kerk. Vanaf zondag 12 tot en met maandag 13 juni liggen hier verschillende exemplaren uitgestald.

Catalogus FotoFestival Naarden
De foto’s uit alle exposities van FotoFestival Naarden 2011, “Let’s Face it, portraits of Dutch Photography”, zijn gebundeld in een officiële catalogus. Het boek is gemaakt met Blurb en bestaat uit meer dan 120 portretfoto’s van professionele fotografen. Klik hier voor een preview van het boek of om het boek online te bestellen. Bezoekers die langskomen op de stand, kunnen het boek met korting kopen.